За нас

Рекламна агенция Дея  е основана през 1994 ЕООД като естествено продължение на еднолично дружество Дея. Започнала дейността си  като рекламна агенция, през годините последователно инвестира в полиграфичестко оборудване и днес разполага със собствена печатна база (офсетов и дигитален печат, тампонен и ситопечат, трансферен и сублимационен печат), цех за довършителни книговезки дейности, дизайнерски и търговски отдел, което гарантира независимост по отношение на срокове и цени. Днес компанията произвежда широк спектър от полиграфическа продукция - фирмена акциденция, листовки, флаери, папки, блокноти, брошури, плакати, каталози и други, и е специализирана в производството на различни видове типови и индивидуални бележнци и календари.

От 2000 год. РА Дея започва внос на сувенири от Европа и Китай и от посредник в предлагането на рекламни сувенири се превръща в един от основните доставчици на българския пазар. Постепенно инвестира в създаването на база за брандиране на сувенири и затваря кръга от вноса и дизайна до крайната изработка на рекламния сувенир. Днес агенцията предлага над 50 000 рекламни сувенири, внос от престижни международни  доставчици,като поддържа и количства на склад от най-търсените продукти.

Производственото оборудване, опита и квалификацията на персонала, както и стриктният контрол на всеки производствен етап са гаранция за перфекно обслужване, индивидуални решения за Вашите продукти и качественото и навременно изпълнение.

Нашите принципи:

  • Уважение към партньорите
  • Коректност към клиентите
  • Стриктен контрол на качеството