Меню
Меню
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност.

LED часовник MIRI CLOCK MO9921-40

LED часовник MIRI CLOCK MO9921-40
LED часовник MIRI CLOCK MO9921-40
50.29 лв. с ДДС
41.91 лв.
  • Наличност: Внос 3-5 работни дни
  • Brand: More than Gifts
  • Model: MIRI CLOCK
  • SKU: MO9921-40
  • UPC: 22127
Продуктът има минимално количество 20

MIRI CLOCK MO9921-40 LED часовник: комбинация от стил и функционалност

Бял LED часовник не е просто още един аксесоар на нощното шкафче. е иновативно устройство, предназначено да ви предостави най-необходимата информация веднага след събуждане или точно преди да заспите. Той е проектиран да координира дните и нощите ви, както никое друго устройство не може. С LED часовника MIRI CLOCK MO9921-40 можете да сте сигурни, че никога няма да пропуснете важни събития и че вашата производителност и продуктивност няма да намалеят поради прекомерна топлина.

Елегантен външен вид и висока визуална яснота

Бял LED часовник открива нова гледна точка към изтънчеността и стила. Облицована е с екологично бамбуково дърво, което му придава естествен и органичен характер. Цифровият LED дисплей е много прозрачен, което прави информацията лесна за четене и видима от различни ъгли. Дайте си свободата да следите буквално и преносно времето с висококачествените цифри на електронния дисплей.

Повече от обикновен часовник

MO9921-40 LED часовник ви позволява да следите часа, алармата и дори да ви информира за дисплея на температурата. Повишавайки комфорта на вашия дом, той ви позволява лесно да контролирате домакинските задължения и дейности. Благодарение на вградената аларма никога повече няма да закъснеете за работа или важна среща. Благодарение на функцията за показване на температурата можете да поддържате идеална, комфортна температура във вашия дом.

Изключително удобни и издръжливи

LED часовникът е оборудван с високоефективно 2-пиново AC-DC захранване, което го прави изключително удобно и надеждно устройство за обновяване на енергията. Освен това бамбуковото тяло е здраво и издръжливо, което позволява дълготрайна употреба. За разлика от други часовници, той остава непокътнат дори след продължителна употреба.

Не се задоволявайте само с часовник, изберете часовника MIRI CLOCK MO9921-40 LED, който може да се похвали с висококачествена изработка и впечатляващи характеристики. Вашият дом обаче заслужава само най-доброто!

Dev
Размер100 x 60 x 43 mm
Характеристики
Брандиранетампонен печат, лазерно гравиране
Нето тегло0.17 kg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър