Дизайн и предпечат

Рекламна агенция ДЕЯ разполага с екип от дизайнери, които могат да разработят  цялостни графични решения за Вашия корпоративен имидж – от идеята до готовият рекламен продукт. Използвайки цветове, типография и снимки те могат да предадат основната идея на Вашия бизнес на целевата аудитория, която се стремите да достигнете. За нуждите на Вашия бизнес ние можем да създадем рекламни продукти, които да привлекат и убедят клиентите да купят Вашите продукти.
Предлагаме различни услуги в областта на графичния дизайн
  дизайн на лого на бранд
  векторизиране на графични елементи
  дизайн и предпечат на различни видове печатни материали - визитки, флаери, дипляникаталози и други.
  дизайн на календари и бележници за Вашата рекламна кампания
  визуализация на сувенирна реклама - химикалки, запалки, чаши, USB флашки, ключодържатели, шапки, чанти и раници, тениски и др.
  фотография – продуктова и интериорна, заснемане и обработка на снимки
  дизайн на външна реклама - банери, билбордове, мега бордове, служебни автомобили, магазини, офиси, изложбени щандове.
Предпечатната подготовка е важен процес за обработка на рекламния продукт преди отпечатването му в тираж. За обработка на файловете преди печат нашите дизайнери използват различни програми като Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Corel Draw. Предлагаме обработване и подготвяне на разработени от Вас файлове за печат. За дигитален и офсетов печат PDF файлове са препоръчителни. Алтернативни файлови формати като Word, JPG или Powerpoint, не се отпечатват качествено и се налага допълнително обработване на файловете.
Други предпечатни услуги са набор на текст, редактиране, сканиране, обработка на растерни изображения за печат, оформление по зададен макет.
 
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФАЙЛОВЕТЕ ЗА ПЕЧАТ
Файлови формати, които използваме офсетов или дигитален – са EPS, TIF, JPG, EPS и PDF. 
Цветовият модел трябва да бъде CMYK.
За да избегнем проблеми като липсващи шрифтове и размествания на текста във файла на клиента шрифтове трябва да са конвертирани в криви, тъй като може да не разполагаме с използваните във файла шрифтове.
Необходимата резолюция на растерните изображения за добро качество при печат е от 200 до 300 dpi.