Уважаеми клиенти и партньори,
Във връзка с обявеното Извънредно положение в страната, искаме да ви информираме, че Рекламна агенция Дея ще работи според предписаните разпоредби.
Ще обслужваме клиентите си, спазвайки предписаните мерки за безопастност.
Ще работим със стандартно работно време от 9.00 до 18.00 ч.
Въведен е режим на работа на екипа ни в офиса с дежурства, всички колеги са достъпни по телефон и имейл. В производството ще присъстват абсолютния минимум служители. Ще направим всичко възможно да не нарушим производствения процес, спазвайки всички предпазни мерки и ограничавайки максимално личните контакти.

Нямаме въведени ограничителни мерки за внос и всички доставки вървят по график.

Моля спазвайте мерките за сигурност и препоръките на здравните експерти.
 

Рекламна агенция ДЕЯ е един от водещите производители на бележници и предлага богат асортимент от формати и модели на еко бележници, бележници с дати, бележници без дати, настолни бележници, джобни бележници, седмичници и луксозни бележници за Вашата рекламна кампания. Рекламните бележници, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и могат да се брандират с различни видове печат.

Рекламна агенция ДЕЯ е един от водещите производители на стенни рекламни работни календари  – едносекционни, трисекционни и четирисекционни, джобни календарчета, настолни пирамиди и седмичници за Вашата рекламна кампания. Предлагаме персонализиране на работни календари с цветна глава и подложка по индивидуален дизайн.

Welcome to Advertising agency DEJA

Рекламни сувенири и печатна реклама

Рекламна Агенция ДЕЯ е на рекламния пазар повече от 20 години. Ние смe директен вносител на рекламни сувенири от Европейския съюз, Китай, Индия, Турция и други държави.

Ние сме един от големите производители на стенни и настолни календари и рекламни бележници с дати и без дати.

„Рекламна агенция Дея“ ЕООД започна изпълнението на проект по процедура BG16RFOP002-3.001 „Енергийна ефективност за малките и средни предприятия“, в рамките на оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020

Виж повече